Zásady ochrany osobných údajov

Kto sme

Adresa našej webovej stránky je: http://www.hotelcadca.sk/d.

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Komentáre

Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

Anonymizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

Multimédiá

Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

Kontaktné formuláre

Súbory cookies

Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak máte na našej webovej stránke účet a prihlásite sa, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú zrušené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť „zapamätať“, vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Analytika

S kým zdieľame vaše údaje

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu.

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach (ak takí existujú), ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Kam posielame vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Týmto dávam súhlas, aby Rudolf Jarabica – DOMES, so sídlom Kukučínova 32/10, 022 01 Čadca, miestom
podnikania a Hotel Centrum, Matičné námestie 2891/2A, 022 01 Čadca,
IČO 34360255 (ďalej len „Správca“), spracovával moje osobné údaje súvisiace s poskytovaním
ubytovacích služieb Správcom, v súlade so zákonom č.
122/2013 Zb. o ochrane osobných údajov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“) v znení
neskorších predpisov a v súlade s nariadením č. 2016/679
„GDPR“, na dobu neurčitú alebo do odvolania tohto môjho súhlasu.

Ďalej potvrdzujem, že som oboznámený so spôsobom nakladania s mojimi
osobnými údajmi a ich spracovaním, najmä:

  •  Moje osobné údaje sú spracované len v rozsahu, v ktorom boli mnou poskytnuté v
    rezervačnom formulári na našej stránke, telefonicky alebo priamo v našom hotely a iba pre
    uvedené účely, a to: Hotelový marketing – reklama, plnenie objednávky o ubytovaní.
  • S mojimi údajmi sú vykonávané nasledujúce úkony: uloženie do databázy, úpravy v prípade,
    že ich doplním alebo sa dožiadam úprav, vyhľadávania, triedenia a likvidácia po uplynutí
    zhora uvedenej lehoty na spracovanie alebo po odvolaní môjho súhlasu.
  • Bez Vášho súhlasu na základe plnenia zmluvy, nášho oprávneného záujmu alebo z dôvodu
    plnenia si zákonnej povinnosti.
  • Ak navštívite naše zariadenie, budeme spracovávať nahrávku z kamerového systému, na
    ktorej môžete byť zachytení, a to na základe nášho oprávneného záujmu (teda bez Vášho
    súhlasu) za účelom ochrany nášho aj Vášho majetku a osôb pohybujúcich sa v priestoroch a
    jej okolí, čo je súčasne náš oprávnený záujem. Pre tento účel osobné údaje uchovávame po
    dobu najviac troch dní. Proti tomuto spracovaniu máte právo uplatniť námietku.

Vyjadrením súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený so svojimi právami súvisiacimi so spracovaním
mojich osobných údajov, najmä:

  •  Na prístup k svojim osobným údajom, ich opravu, vymazanie alebo obmedzenia spracovania
  • Namietať proti spracovaniu, na prenosnosť údajov v štruktúrovanom, bežne používanom a
    strojovo čitateľnom formáte
  • Kedykoľvek súhlas so spracovaním odvolať.
  • Podať sťažnosť na Úrade pre ochranu osobných údajov

V prípade uplatnenia uvedených práv sa môžete vo veci ochrany mojich osobných údajov obrátiť na
emailovú adresu centrum@domes.sk alebo na telefónne číslo 0911 806 872